top of page

POWERPOSE FM FESTIVAL

Powerpose FM festival är en tvådagars inomhusfestival med fokus på att samla de mest intressanta och unika artisterna som Sverige har att erbjuda i samma rum som musikälskare - allt presenterat på en scen utanför storstäderna.
 

Festivalen har en maxkapacitet på 2000 besökare per kväll och har 20-årsgräns.

Powerpose FM festival har tre scener och totalt ett femtontal akter. Platsen levandegörs av utställningar och happenings utformat av independent kreatörer och konstnärer från hela Sverige

ÅLDERGRÄNS

Powerpose FM festival har en 20-års åldersgräns. Det vill säga att du skall vara 20 år fyllda för att få tillträde till festivalen.

Under 20 år får endast tillträde i målsmans* sällskap.
*Målsman = vuxen (minst 25 år), nykter och beredd att ansvara för ungdomen.
Under 13 år får tyvärr inte tillträde pga. regler runt ljudnivåer.
Glöm inte att ta med legitimation.

Ledsagare behöver ingen egen biljett men ett ledsagarbevis.

HOOPDIGGAS

Hoopdiggas, bildat 2012, är ett oberoende skivbolag, ett klädmärke och en livearrangörsverksamhet, format av en grupp visionärer som samlats under samma tak för att gå bräschen för oberoende musik och mode på en arena där man ofta slåss mot feta plånböcker och storbolagsmuskler.  Tillsammans med artister och kreatörer som Broder John, Boko Yout och Nils Albin m.fl. har Hoopdiggas snickrat ihop sin egen plattform där musikreleaser, liveevenemang, klädkollektioner, festivalarrangemang och piratradiosändningar sys ihop iett lapptäcke av kreativa uttryck. 

FÖRHÅLLNINGSREGLER

För att festivalen ska bli så säker och trevlig som möjligt för alla har vi här sammanfattat lite stolpar för att underlätta under själva festivalen. Vi vill göra er uppmärksamma på följande:

  •  Man får inte ta med mat och dryck till festivalen.

  • Biljetter återlöses endast om festivalen inte skulle bli av, dock ej om enskilda band ställer in.

  • Du kommer att bli nekad tillträde om du anländer berusad.

  • Du måste ha med dig legitimation när du hämtar ut ditt festivalarmband, om vi är osäkra på din ålder kan vi inte sätta ett över-20-år-band på dig.

  • Pga. artisternas krav så är alla former av videokameror och ljudinspelningsutrustning förbjudna. Ertappas du med sådan så riskerar du att förlora ditt festivalpass. Stillbildskameror med standardutrustning (med fast objektiv, upp till 55 mm zoom) är tillåtna för festivalbesökare, men endast för privat bruk. Det är ej tillåtet att ta med extrautrustning som till exempel stativ, teleobjektiv, avtagbar blixt, batterigrepp. Självklart går mobilkameran eller din vanliga pocketkamera bra!

  • Det är inte tillåtet med crowdsurfing och stagediving.

Andra saker att tänka på är att du måste lämna följande saker hemma:

  • Knivar och andra vapen.

  • Droger.

  • Dåligt humör.

Följs inte dessa regler har personal rätt att klippa ditt festivalarmband och avvisa dig från festivalområdet.

Lokalerna har en maxbegränsning när det gäller publikkapacitet. Är det viktigt för dig att se en artist – kom i tid! Är lokalen full och stängd – ha tålamod. Du kommer troligen att komma in efter en stund.

bottom of page