top of page

1-2 SEPTEMBER 2023

UMEÅ FOLKETS HUS

NYBILD_PINKIEPROMISE-03.png

BRODER JOHN

Umeåbördige Broder John slog igenom ordentligt 2016 med albumdebuten Cool och har gjort sig känd som en av Sveriges mest unika rapröster – inte minst efter framträdandet i COLORSXSTUDIOS 2021. Efter en sommar bestående av kritikerhyllade gig på platser som Trädgården i Stockholm och en total nedstängning av Stay Out West i Göteborg (Way Out West) väntar nu ny musik runt hörnet.

PPUÅ-02.png

DINA ÖGON

Dina Ögon är kvartetten från Stockholm som, förutom att hamna på Tyler The Creators “bästa låtar 2022”-lista med singeln Tombola 94, blivit storfavoriter hemma i Sverige. Med ett helt nytt album i bagaget och utsålda spelningar över hela Skandinavien kommer Dina Ögon äntligen tillbaka till Umeå.

PPUÅ_Artboard 5.png

BOKO YOUT

Boko Yout är sångaren, basisten och multikonstnären från Örebro som beskrivs med ”the shape of grunge to come". På bara två singlar och en sommarturné har han gjort ett avtryck som få artister lyckas med på lika kort tid. I januari agerade han förband åt Viagra Boys på Annexet och senare i vår kommer hans efterlängtade debut-EP.

bottom of page