top of page

ARTISTERARTISTERARTISTERARTISTERARTISTERARTISTERARTISTERARTISTERARTISTERART

Dina ögon är kvartetten från Stockholm som, förutom att hamna på Tyler the Creators "bästa låtar 2022-lista med Tombola 94, blivit storfavorit hemma i Sverige. Andra albumet Oas har redan blivit recenserad med orden "nära det bästa som kommit från den svenska musikscenen".

Senast bandet besökte Umeå i oktober 2022 var det slutsålt och vi ser fram emot att återigen få besök av Sveriges kungligheter.

DINA ÖGON

BRODER JOHN

Umeåbördige Broder John slog igenom ordentligt 2016 med albumdebuten Cool och har gjort sig känd som en av Sveriges mest unika rapröster – inte minst efter framträdandet i COLORSXSTUDIOS 2021.

Efter en sommar bestående av kritikerhyllade gig på platser som Trädgården i Stockholm och en total nedstängning av Stay Out West i Göteborg (Way Out West) väntar nu ny musik runt hörnet.

BOKO YOUT

Boko Yout är sångaren, basisten och multikonstnären från Örebro som beskrivs med ”the shape of grunge to come". På bara två singlar och en sommarturné har han gjort ett avtryck som få artister lyckas med på lika kort tid.

I januari agerade han förband åt Viagra Boys på Annexet och senare i vår kommer hans efterlängtade debut-EP "AS SEEN ON TV".

bottom of page